• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75 (NL)
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Alles voor de ruitersport bij Ruiter en Dier Zeeman

Ruitershop

In onze megastore voor dier en ruiter vind je een complete ruitershop. Alles om je paard gelukkig en gezond te houden, maar ook voor de ruiter hebben wij alles in huis. In onze ruitershop vind je onder andere paardrijkleding, caps, accessoires, hoofdstellen, zadels, paardendekens, verzorgingsartikelen en stalbenodigdheden. Daarnaast beschikken we over een ruim assortiment aan paardenvoer en supplementen. Kom langs en ontdek onze ruitershop zelf!

Alles voor de ruiter

Alles voor de ruiter

In onze kledingrekken vind je paardrijkleding en rijlaarzen en -schoenen van toonaangevende merken, waaronder Anky, Ariat, Eurostar, EQuest, Harry’s Horse, Kingsland, MGO, Montar, Petrie, QHP, Q-linn en Rider Pro. Bij ons vind je kleding voor dames, heren en kinderen in verschillende modellen. Bij Ruiter en Dier Zeeman vind je de rijkleding die bij jouw lichaam past, waardoor je altijd comfortabel in het zadel zit.

Het beste voor je paard

Het beste voor je paard

Met ons uitgebreide assortiment aan paardenvoer van onder andere Pavo, Cavalor, Hartog, Havens, Hippostar, Subli en Vitalbix, supplementen en verzorgingsproducten haal je het beste in je paard naar boven. Daarnaast biedt onze ruitershop ook veel keuze in hoofdstellen, zadels, dekens, zadeldekjes, beenbeschermers en nog veel meer benodigdheden.

Veiligheid boven alles

Veiligheid boven alles

Veilig paardrijden is belangrijk. Een geschikte veiligheidscap is dan ook onmisbaar voor iedere ruiter. In ons assortiment vind je naast standaard caps ook extra stijlvolle caps van onder andere Charles Owen, KED en KEP Italia. Voor nog veiliger paardrijden hebben wij ook back- en bodyprotectors die uw lichaam beschermen bij een onverhoopte val.

Ruitersportwinkel van het jaar

Ruitersportwinkel van het jaar

In het jaar 2016/2017 zijn wij Ruitersportwinkel van het jaar geworden in de categorie start-ups! Dankzij alle publieksstemmen was dit een prachtige bekroning op onze destijds gloednieuwe ruitersportafdeling.