• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75 (NL)
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Retourneren

Indien je een online besteld product wenst te retourneren, kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden doen, mits het product in de originele verpakking zit en ongebruikt is. Je kunt het pakket afgeven bij het postkantoor. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Ook kun je het product gratis retourneren in de winkel.

Retourneren in de winkel

Wanneer je een online besteld product wilt retourneren in de winkel, hoef je dit niet vooraf te melden. Neem het artikel dat je terug wilt brengen en de factuur mee naar de winkel. Je ontvangt op dezelfde wijze je geld terug als hoe de order is betaald of je kunt kiezen voor een tegoedbon, zonder geldigheidsduur, die je kunt besteden in onze fysieke winkel.

Producten die in de winkel gekocht zijn, kunnen alleen geretourneerd worden in ruil voor een product of een tegoedbon zonder geldigheidsduur.

Retourneren via de post

Wanneer je een product wilt retourneren via de post hoef je dit niet vooraf aan ons te melden, we stellen dit echter wel op prijs. Je kunt het artikel met retourformulier sturen naar onderstaand adres. De verzendkosten hiervan zijn voor je eigen rekening. Na retourontvangst ontvang je het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug, tenminste binnen 14 dagen, op dezelfde wijze waarop de order betaald is.

Wil je de gehele bestelling retourneren?

Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres. Ruiter & Dier Zeeman zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan he terugstorten op dezelfde manier als je bij ons betaald hebt. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening. Bij ruilen van het artikel, betaal je geen nieuwe verzendkosten.

Gedeelte van de bestelling retourneren?

Na ontvangst wordt binnen 20 dagen het bedrag teruggestort, mits het overgebleven bedrag boven de € 75,00 is. Anders worden er verzendkosten van € 5,75 berekend.

Ruiter & Dier Zeeman
Zandloper 9
1731 LM Winkel

Ruilen

Wil je een online besteld product omruilen? Vul het retourformulier volledig in en je kunt het product kosteloos omruilen.